Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Το τμήμα "Μαγειρικής Τέχνης" του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, αφουγκραζόμενο τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις της εποχής,
επισκέφτηκε την Τρίτη 14-11-2017 την «Dryas Greek Truffle» στη Βέροια Ημαθίας, μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και παρασκευή προϊόντων με βάση την τρούφα.
Οι μελλοντικοί Αρχιμάγειρες καθοδηγούμενοι από τους Chef εκπαιδευτές Κελεσίδη Ι. και Κουρατζόγλου Θ. είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της καλλιέργειας και συγκομιδής της τρούφας, να δουν, να μαγειρέψουν και να γευτούν λευκές και μαύρες τρούφες.
Οι ιθύνοντες της «Dryas Greek Truffle» εκτός από την άψογη φιλοξενία και υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρείχαν στους σπουδαστές, προσφέραν στο τέλος τρούφες και προϊόντα τρούφας, ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους σπουδαστές κατά την εκπαίδευση τους στο ΔΙΕΚ Έδεσσας, για την παραγωγή εδεσμάτων υψηλής γαστρονομικής αξίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)