Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Διακρίσεις του ΙΕΚ Έδεσσας


Συγκεντρωτικά οι τιμητικές διακρίσεις που έφεραν οι σπουδαστές μας Αρχιμάγειρες - Chef :









26/2 κατηγορία ριζότο  Ηλιόπουλος Ηλίας χάλκινο μετάλλιο
Θοδώρα Μητσαράκη έπαινος

27/2         Ελένη Τσίτση κατηγορία Pork
χάλκινο μετάλλιο

Ηλίας Ηλιόπουλος κατηγορία Restaurant Desserts χάλκινο μετάλλιο.
28/2         Σχολή της χρονιάς χάλκινο μετάλλιο:
Ηλίας Ηλιόπουλος, Ελένη Τσίτση, Αναστασία Γέσιου.
Βοηθοί Αντώνης Ουζούνης,
Μάριος Σαζακλής και
Θοδώρα Μητσαράκη


Ένα μεγάλο μπράβο, και πολλά συγχαρητήρια τόσο για τη συμμετοχή και προσπάθεια, όσο βεβαίως και για τις τιμητικές διακρίσεις που έφεραν οι σπουδαστές μας Αρχιμάγειρες - Chef

Αν και μόλις στο Α΄εξάμηνο σπουδών, οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ (Τμήμα Αρχιμαγείρων) κατάφεραν να διακριθούν σε μια Διεθνή Διοργάνωση κύρους και αναγνωρισιμότητας όπως ο:
9os ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - 26/02 έως 01-03-2015.
Η Διοίκηση του ΙΕΚ απονέμει τα εύσημα τόσο στους σπουδαστές μας και τις οικογένειές τους, όσο και στον υπεύθυνο της αποστολής και Εκπαιδευτή (Κουρατζόγλου Θεόδωρο).

Όλοι μας στηρίζουμε την προσπάθεια τους για επαγγελματική ανάδειξη, κάτι που επιδιώκει και το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ για όλες τις ειδικότητές του συνολικά.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλες και όλους.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
















1 σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)